Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema HACCP

Bez autora
May 17 2011

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisuje Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema bezbednosti hrane u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP) za 2011. godinu.Do sada je pristiglo 165 zahteva privrednih subjekata iz skoro svih 48 opština koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj. Na osnovu prvog preseka stanja došlo se do zaključka da vlada veliko interesovanje po ovom konkursu i da je ukupna vrednost pristiglih zahteva veća od 18 miliona dinara.

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema HACCPKancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisuje Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema bezbednosti hrane u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP) za 2011. godinu.

Do sada je pristiglo 165 zahteva privrednih subjekata iz skoro svih 48 opština koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj. Na osnovu prvog preseka stanja došlo se do zaključka da vlada veliko interesovanje po ovom konkursu i da je ukupna vrednost pristiglih zahteva veća od 18 miliona dinara. To znači da sredstva za ovu namenu još ima na raspolaganju i svi privredni subjekti koji se bave proizvodnjom i distribucijom prehrambenih proizvoda treba da iskoriste ovu priliku. Iz budžeta Kancelarije predviđeno je da se izdvoji 30 miliona dinara.

Zahtevi za dodelu sredstava po ovom konkursu, podnose se isključivo na konkursnim obrascima, uz koje se prilaže i ostala neophodna dokumentacija.

Konkurs je otvoren do 1. juna 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik